Producator din Belgia de vase din cupru

Vase pentru gatit din cupru fabricate in Belgia

Tel: (+4) 0758 72 72 72 E-mail:autokingdom18@yahoo.com

 

 

                           Plita cu inductie

     Vasele de gătit din cupru sunt ideale pentru plitele cu gaz, plitele electrice sau pentru plitele ceramice. Totuşi, utilizarea unei plite cu inducţie necesită o placă metalică, întrucât cuprul este un metal neferos.

     Folosind placa cu inducţie de la Falk puteţi să vă bucuraţi de un gătit extraordinar într-un mediu modern păstrând toate beneficiile produselor noastre pentru bucătarie.

 

 

 

 

 

   Caracteristici

    Dintre toate metalele, cuprul este cel mai bun conductor termic după argint. Este cel mai eficient pentru gătit şi reuşeşte să acumuleze şi să păstreze căldura cel mai bine. Temperatura difuzează aproape instantaneu pe toată suprafaţa pereţilor vasului de gătit din cupru.

 

 

 

                  Intretinere

     Vasele de gătit clasice necesită o întreţinere laborioasă pentru a le menţine în condiţii bune.

 

Falk Culinair a redus manopera semnificativ datorită finisajului satinat al exteriorului din cupru şi durabilităţii stratului interior realizat din oţel inoxidabil asigurând astfel că vasul de gătit va rămâne mereu curat şi igienic.

 

Exteriorul satinat poate fi menţinut cu ajutorul unui burete metalic de tip Scotch Brite® care poate fi utilizat şi în interiorul vasului. Pentru prevenirea oxidării mânerelor de fontă vă sfătuim să le frecaţi cu ulei vegetal şi să le ştergeţi cu hârtie sau o lavetă de bumbac uscată.

                                                           Calitatea FALK Culinair

    Vasele noastre de gătit nu necesită piese de schimb. Pot fi considerate obiecte de familie care pot fi transmise generaţiilor viitoare.

    Conductivitatea ideală şi acumularea optimă de căldură duc la o economie importantă de energie.

 

 

 

 

                                                                       Bimetal

    Falk Culinair a revoluţionat tehnologia producerii vaselor de gătit din cupru prin introducerea unui bimetal special din cupru şi oţel inoxidabil realizat prin presarea unui strat subţire de 200 micron (0.2mm) de oţel inoxidabil peste o placă de cupru sub o presiune de 850tone/cm². Rezultatul final al îmbinării metalelor este garantat să reziste o perioadă nedeterminată de timp.

 

 

 

                                                           Garantia FALK Culinair

     Vasele de gătit Falk sunt făcute să reziste o viaţă întreagă în condiţiile utilizării corespunzătoare. Sunt cele mai rezistente vase de gătit până în prezent.

     Falk Culinair oferă o garanţie de doi ani de la data achiziţiei pentru posibile defecte de fabrică. Îmbinarea bimetalică are o durată de utilizare nelimitată.

 

                Ce ne arata studiile?

    Studiul asupra termoconductibilitatii metalelor arată că cuprul se află în vârful clasamentului, fiind cel mai bun conductor termic imediat după argint.

    Vasele de gătit din cupru asigură răspândirea temperaturii, aproape instantaneu, in mod egal pe toată suprafaţa oalei de gătit inclusiv pe pereţii vasului.

    Conform studiilor, cuprul conduce căldura de nouă ori mai bine decât oţelul inoxidabil (tr. popular: inox).

 

 

Produse oferite de FALK Culinair

GARANTIA vaselor de cupru Falk Culinair

Vasele de gatit Falk sunt facute sa reziste o viata intreaga.

Oferă o garanţie de 2 ani de la data achiziţiei pentru posibile defecte de fabrică. Îmbinarea bimetalică are o durată de utilizare nelimitată.

Distribuim si comercializam vase din cupru Falk Culinair fabricate in Belgia

 

 

S.C. AUTOKINGDOM S.R.L.

 

Sediu Social: Str. Nicolae Labis, nr.81, Spatiul nr.2

Pitesti - Arges - Romania

 

E-mail:autokingdom18@yahoo.com

(+4) 0758 72 72 72

(+4) 0752 16 15 14

 

 

Stabileste o comanda:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Termeni si Conditii

Copyright © falkculinair

Powered by Optimus Plus