Falk Culinair Romania

Plită cu inducţie

plită cu inducţie FalkVasele de gătit din cupru sunt ideale pentru plitele cu gaz, plitele electrice sau pentru plitele ceramice. Totuşi, utilizarea unei plite cu inducţie necesită o placă metalică, întrucât cuprul este un metal neferos. Folosind placa cu inducţie de la Falk puteţi să vă bucuraţi de un gătit extraordinar într-un mediu modern păstrând toate beneficiile produselor noastre pentru bucătarie.

Caracteristici

Dintre toate metalele, cuprul este cel mai bun conductor termic după argint. Este cel mai eficient pentru gătit şi reuşeşte să acumuleze şi să păstreze căldura cel mai bine. Temperatura difuzează aproape instantaneu pe toată suprafaţa pereţilor vasului de gătit din cupru.

Bimetal

Falk Culinair a revoluţionat tehnologia producerii vaselor de gătit din cupru prin introducerea unui bimetal special din cupru şi oţel inoxidabil realizat prin presarea unui strat subţire de 200 micron (0.2mm) de oţel inoxidabil peste o placă de cupru sub o presiune de 850tone/cm². Rezultatul final al îmbinării metalelor este garantat să reziste o perioadă nedeterminată de timp.

Artizanat

Mânerele au un design ergonomic şi sunt executate din fontă indestructibilă pentru un aspect vintage sau din oţel inoxidabil pentru un aspect contemporan în funcţie de preferinţe.

Ce ne arată studiile?

studiul asupra termoconductibilitatii metalelorStudiul asupra termoconductibilitatii metalelor arată că cuprul se află în vârful clasamentului, fiind cel mai bun conductor termic imediat după argint. Vasele de gătit din cupru asigură răspândirea temperaturii, aproape instantaneu, in mod egal pe toată suprafaţa oalei de gătit inclusiv pe pereţii vasului. Conform studiilor, cuprul conduce căldura de nouă ori mai bine decât oţelul inoxidabil (tr. popular: inox).

Garanţia Falk

Vasele de gătit Falk sunt făcute să reziste o viaţă întreagă în condiţiile utilizării corespunzătoare. Sunt cele mai rezistente vase de gătit până în prezent.

Falk Culinair oferă o garanţie de doi ani de la data achiziţiei pentru posibile defecte de fabrică. Îmbinarea bimetalică are o durată de utilizare nelimitată.

Calitatea Falk

Vasele noastre de gătit nu necesită piese de schimb. Pot fi considerate obiecte de familie care pot fi transmise generaţiilor viitoare.

Conductivitatea ideală şi acumularea optimă de căldură duc la o economie importantă de energie.

Întreţinere

întreţinere produse Falk cu Scotch Brite®Vasele de gătit clasice necesită o întreţinere laborioasă pentru a le menţine în condiţii bune.

Falk Culinair a redus manopera semnificativ datorită finisajului satinat al exteriorului din cupru şi durabilităţii stratului interior realizat din oţel inoxidabil asigurând astfel că vasul de gătit va rămâne mereu curat şi igienic.

Exteriorul satinat poate fi menţinut cu ajutorul unui burete metalic de tip Scotch Brite® care poate fi utilizat şi în interiorul vasului. Pentru prevenirea oxidării mânerelor de fontă vă sfătuim să le frecaţi cu ulei vegetal şi să le ştergeţi cu hârtie sau o lavetă de bumbac uscată. Scotch Brite®